Bli funnet på Google

Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO) og har hjulpet flere kunder å nå forsiden av Googles organiske (gratis) søk. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvordan skaffe trafikk?

Det er hovedsaklig to metoder man kan bruke for å skaffe relevant trafikk fra Google og søkemotorer til en nettside.

Den ene er ved hjelp av betalte annonser og kalles Google Adwords. Google adwords vil gi deg relevant trafikk fra dag én, og koster penger.

Du kan lese mer om Google adwords under annonsering eller via denne linken.

SEO

Den andre metoden er søkemotoroptimalisering og går ut på å bygge en nettside med undersider optimalisert for forsideplassering.

Dersom ditt firma for eksempel arrangerer blåturer i Bergen, kan det være interessant for deg at undersiden som omhandler blåtur på din nettside, kommer opp på forsiden av Google når noen taster inn «blåtur Bergen» i sin søkemotor.

Dette er gratis trafikk og kan være svært lukrativt i lengden, dersom du kommer på forsiden med de rette søkeordene.

Vær best!

Om vi klarer forsiden har med konkurranse fra andre såvel som vår egen innsats å gjøre. Husk at Google er størst fordi de er best. Det må vi også være.

For å komme på forsiden av Google organiske søk må vi levere bedre  enn konkurrentene, samtidig som vi gjør en del tekniske grep på og utenfor nettsiden for å tilrettelegge for en høy score.

Ingen garantier

I motsetning til ved Google Adwords kan man aldri garantere 100% at man skal komme på forsiden av Google gratis søk. Dette avhenger av for mange faktorer som vi ikke er herre over. Kommer du ut for noen som garanterer dette, er det best å være skeptisk.

Det vi kan garantere er at nettsiden din vil bli optimalisert til fingerspissene slik at mulighetene for en førstesideplassering økes dramatisk. Vi har flere kunder på forsiden av Google organiske (gratis) søk.

Referanser

  • Det har vært gull verdt for oss at Robert har den nødvendige kunnskapen til å guide oss i utformingen av websiden vår, og vi ser allerede etter kort tid at vi rangerer høyt oppe på organiske søk - noe som har medført at våre kostnader ifbm Adwords annonsering har sunket betydelig. På noen av produktområdene har disse annonsene til og med blitt overflødige da vi nå rangerer i øverste sjikt på organiske søk! Vi kan varmt anbefale å bruke Robert Helle som sin partner på websider!

    Roger Sandbakk Salgs og Markedssjef Scandinavian Entertainment Service AS