Jeg utvikler nettsider innen de fleste nisjer ved hjelp av publiseringsverktøyet WordPress, noe som sikrer at kundene enkelt kan oppdatere sine nettsider og legge ut nyheter selv.

En god nettside bør være unik, oversiktlig og funksjonell. Mitt mål er at alle mine nettsider ikke bare skal være visuelt pene, men at de skal inneholde disse tre kriteriene.

Unik, slik at deres firma får oppmerksomhet ved at nettsiden deres skiller seg ut fra konkurrentene på en unik måte, uten å kopiere andre «maler».

En oversiktlig side er essensielt for at kunder raskt og enkelt skal finne informasjonen de trenger. Nettbrukere er svært rask med å legge ned en nettside som er vanskelig å navigere på, eller på noen måte «irriterende».

En funksjonell side oppfyller de mål du har satt deg for din nettside. Er målet at nye kunder skal ta kontakt, må den tilpasses slik at dette målet blir nådd.

Kunder mener

 • Det har vært gull verdt for oss at Robert har den nødvendige kunnskapen til å guide oss i utformingen av websiden vår, og vi ser allerede etter kort tid at vi rangerer høyt oppe på organiske søk - noe som har medført at våre kostnader ifbm Adwords annonsering har sunket betydelig. På noen av produktområdene har disse annonsene til og med blitt overflødige da vi nå rangerer i øverste sjikt på organiske søk! Vi kan varmt anbefale å bruke Robert Helle som sin partner på websider!

  Roger Sandbakk Salgs og Markedssjef Scandinavian Entertainment Service AS
 • Samarbeidet med Robert Helle om å lage hjemmeside har vært helt fantastisk. Alltid positiv og på service siden. Og ikke minst noe som er svært viktig for min del er at Robert leverer når han skal. Du får en følelse av at han står på din side når det gjelder å oppnå best mulige resultater. Kort sagt: Robert er kreativ, ryddig og effektiv, noe som er helt nødvendig for å kunne lage en god hjemmeside.

  Silja Skag Leder Alvøen Kunst
 • Jeg er er svært fornøyd med mine flotte nettsider på thomasandersen.no. Prosessen frem mot sluttresultatet var svært ryddig og alt ble tatt hånd om på en profesjonell måte. Jeg kan trygt anbefale HelleWeb til andre.

  Thomas Andersen Ultratrailløper og eier av thomasandersen.no
 • Jeg har brukt Robert til flere av mine nettsider og er storfornøyd med alle sammen. Han får jobben gjort uten noe "dilling". Jeg har større pågang på produkter nå enn tidligere år selv om jeg for første gang nå ikke annonserer produktene. Jeg opplever nå stor økning i kundepågang, og dét fra gratis trafikk på Google. Dette er et direkte resultat av jobben som Robert har gjort. Prosessen er alltid ryddig med en tett og god dialog.

  Bengt Bakke Daglig leder Pink Link Production

Ta Kontakt